Ticker

6/recent/ticker-posts

# ခါးနာ # ဒူးနာ သူများအတွက် #

 Should You Wash Your Eggs? | Yummy.ph


ဘဲဥကိုပွတ်နေသော ရေနွေးအိုးထဲ့ကို ၂ မိနစ်ခန့်ပြုတ်လိုက်ပြီး ဆယ်ယူလိုက်ပါ ၊ ဆယ်ယူလိုက်သည့် ဘဲဥကို ပန်းကန်လုံးထဲ့ကို ဖောက်ထည့်လိုက်ပါ။ စားကောင်းစေရန် သကြားအနည်းငယ် သင်စားကောင်းစေလောက် သည့် အနေအထားသို့ထည့်ပြီးခေါက်စားလိုက်ပါ၊ တခြားမည်သည် အရာမှ ရောစပ်ပြီး မစားရပါ၊ ဘဲဥတလုံးကိုတော့ ကုန်အောင် စားရပါလိမ့်မည် ။ တနေ့ကို ဘဲဥတလုံးကို ကုန်အောင်စားရပါလိမ့်မည် ။
ထိုနည်းအတိုင်း နေ့စဉ် ဘဲဥတလုံးစီ စားသုံးရမည်၊ အနည်းဆုံး မိမိအသက်၏ တ၀က် အလုံးရေအထိ စားသုံးရမည်။
( ဥပမာ ) အသက် ၄၀-နှစ်ရှိလျှင် အနည်းဆုံး ဘဲဥ အလုံးရေ (၂၀ ) စားသုံးရမည် ၊ထိုထက် များများစားသုံးနိုင်လျှင် ပိုကောင်းပါသည်။
 
ဘဲဥစားသုံးခြင်းသည် လိုအပ်သော ခြင်ဆီဓာတ်အတွက် ပြန်လည်ဖြစ်ပေါ်စေရန်ဖြစ်ပါသည် ။
ထိုကဲ့သို့ စားသုံးခြင်းဖြင့် ခါး-ဒူးတို့တွင် ရိုးတွင်းခြင်ဆီ ခန်းခြောက်ခြင်းကို ပြန်လည်ဖြည့်တင်းပေးပြီး ခါးနာ
ဒူးနာများ သက်သာပျောက်ကင်းသွားပါလိမ့်မည်။

Post a Comment

0 Comments